Olemme ottaneet käyttäjillemme lakisääteistä vakuutusta mukailevan vapaaehtoisen ryhmätapaturmavakuutuksen. Tapaturmavakuutus on voimassa ainoastaan laskutuspalvelumme kautta tehdyissä ja laskutetuissa toimeksiannoissa, sekä siihen liittyvillä välittömillä asunnon ja työpaikan välisillä matkoilla. Vakuutuksesta korvataan hoitokulut ilman omavastuuta, korvaus pysyvästä haitasta enintään 100.000 euroa, sekä kertakorvaus kuolemantapauksessa 25.000 euroa. Edunsaajana ovat omaiset tai muu kirjallisesti ilmoitettu edunsaaja. Päiväraha maksetaan vähimmäisvuosityöansion mukaan (omavastuuaika 3vrk). Hoitokulut korvataan vain siltä osin, kun niitä ei korvata jonkin lain nojalla. Vakuutusyhtiömme on Pohjola.

Vakuutus ei lakisääteisestä vakuutuksesta poiketen kata ammattitauteja, eikä siitä makseta tapaturma- tai perhe-eläkettä. Vakuutus ei poista mahdollista työtapaturmavakuutus – ja ammattitautilain mukaista vakuuttamisvelvollisuutta.

Vahingosta ilmoittaminen tapahtuu meidän kauttamme, joten ilmoita tapaturmasta välittömästi asiakaspalveluumme. Saat meiltä vahinkotunnuksen, jonka jälkeen voit asioida suoraan Pohjola vakuutuksen kautta soittamalla Pohjolan Terveysmestarille/Henkilövahingot mahdollisia jatkotoimenpiteitä ja maksusitoumuksia varten.

1.2.2022 Pohjola sairaala on yhdistynyt Pihlajalinnaan, palvelut Pohjolan henkilövakuutusasiakkaille säilyvät kuitenkin ennallaan.