Työntekijän palkkaus laskutuspalvelun kautta

Työntekijän palkkaus laskutuspalvelun kautta on helppo ja riskitön tapa työllistää. Työn laskutus sisältää kaikki maksut sekä sen, että hoidamme lakisääteiset ilmoitukset eteenpäin. Olemme vakuuttaneet kauttamme toimivat henkilöt työaikana ja työmatkoilla sattuvia tapaturmia varten. Lisäksi palvelumme kautta toimivilla henkilöillä on voimassa toiminnan vastuuvakuutus, joka korvaa kolmannelle osapuolelle sattuneet vahingot 1 miljoonaan euroon asti.

Työt rahaksi -laskutuspalvelu sopii sekä vakituiseen, että tilapäiseen työllistämiseen.

Ensimmäisen työntekijän palkkaus laskutuspalvelun kautta on riskitöntä

Ensimmäisen työntekijän palkkaukseen kynnys on yleensä korkea. Laskutuspalvelun kautta työllistäminen on kuitenkin helppoa ja riskitöntä. Se on myös yksi tapa testata työntekijä ennen mahdollista rekrytointia. Työehdoista, kuten työn hinnasta ja työajoista, sovitaan suoraan työntekijän kanssa. Suosittelemme aina kirjallista sopimusta. Asiakaspalvelustamme voi pyytää pohjan toimeksiantosopimuksesta.

Työehtojen sopimisen jälkeen työntekijä rekisteröityy laskutuspalveluumme, jolloin työn laskutus, palkanmaksu ja kaikki lakisääteiset ilmoitukset ja maksut hoituvat kauttamme. Huolehdimme myös tarvittavista työ-, ja palkkatodistuksista. Työnantajan ainoaksi velvollisuudeksi jää laskun maksaminen työsuorituksesta.

Olemme Tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Tämä antaa varmuuden siitä, että kaikki lakisääteiset velvoitteet hoituvat lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Luotettava Kumppani -ohjelmasta on aina saatavilla ajankohtainen tilaajavastuuraportti, jonka voimme toimittaa pyydettäessä.

Työsuorituksen maksaminen laskulla säästää aikaa

Työsuorituksen maksaminen laskulla varsinkin projektiluonteisten ja lyhytaikaisten työsuoritusten osalta säästää paljon aikaa, kun palkkahallinnon avaamisen sijaan voi maksaa työn kätevästi laskulla.

Työllistäminen laskutuksella helpottaa kausivaihteluita

Monella alalla työn tarve vaihtelee. Vakituisten työntekijöiden lisäksi tarvitaan apuvoimia. Työllistäminen laskutuksella helpottaa budjetointia, silloin kun työvoiman tarve vaihtelee sesonkien mukaan.

Näin hyödynnät Työt rahaksi -laskutuspalvelua työllistämisessä

  1. Sovi suoraan toimeksiannosta ja työsuorituksen kokonaishinnasta tekijän kanssa.
    Hinnan tulee sisältää palkan sivukulut: sairausvakuutusmaksu, tapaturmavakuutus sekä palvelumaksumme. Työn hinnan määrittelyssä voit käyttää apuna palkkalaskuriamme.
  2. Työnsuorittaja rekisteröityy palveluumme ja lähetämme työsuorituksesta laskun.
  3. Maksamme tekijälle palkan, kun saamme maksusuorituksen laskusta.
  4. Hoidamme kaikki lakisääteiset maksut ja ilmoitukset eteenpäin.

Ei kiinteitä kuluja eikä sitoumuksia

Työnantajana voit käyttää laskutuspalvelua tarvittaessa, palvelun käyttöön ei sisälly mitään minimirajoituksia tai muitakaan sitoumuksia. Palvelumme kautta kuka tahansa voi toimia yrityksenne alihankkijana. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään lisäkysymyksiin (puhelinaika 10 – 16.00).