Kevytyrittäjyys on joustava työn tekemisen malli

Kevytyrittäjyys on joustava työn tekemisen malli, jossa itsensätyöllistäjä oman yrityksen sijaan laskuttaa työnsä laskutuspalvelun kautta. Laskutuspalvelu hoitaa laskutuksen, palkanmaksun sekä kaikki yrittäjävelvollisuudet.  Kevytyrittäjyys kuvaakin hyvin yrittäjämäistä työntekoa kevyemmällä byrokratialla. Kevytyrittäjyys helpottaa työnkeikkojen saantia ja sen avulla voit myös testata liikeideasi riskittömästi. Aloita kevytyrittäjyys rekisteröitymällä ja hyödynnä samalla tutustumisetumme!

Testaa nyt kevytyrittäjyyttä tutustumisedulla – ensimmäinen palkanmaksu vain 3%

Hyödynnä nyt tutustumisetumme! Ensimmäinen palkanmaksu uusille rekisteröityneille vain 3%  palvelumaksulla.

Palvelumaksumme on normaalisti 5 % (+ alv) perustuen laskutettavaan arvonlisäverottomaan loppusummaan. Voit niputtaa kolme laskua yhteen palkanmaksuun.

Palvelumaksukatto tuo turvaa

Palvelumaksukattomme on 300 euroa (+ alv ), mikä tekee meistä isoissa laskutuksissa erittäin kilpailukykyisen verrattuna muihin kevytyrittäjyyttä tarjoaviin palveluihin . Huomioi myös, että voit niputtaa kolme laskua yhteen palkanmaksuun! Palvelumaksu veloitetaan näiden yhteissummasta palvelumaksukatto huomioiden.

Työt rahaksi -kevytyrittäjyyden palvelutakuu

Työsi laskutus lähtee eteenpäin sinä päivänä, jolloin jätät meille laskutusmääräyksen (ma–pe ennen klo 15.00).  Tämän ansiosta tuloutat työt rahaksi nopeasti. Jos laskun lähetyksessä on viivettä, et maksa palvelusta mitään!

Kevytyrittäjänä sinulla on mahdollisuus pikapalkkaan

Pikapalkka on etu vakiintuneille laskuttajillamme.  Pikapalkka tarkoittaa sitä, että palkka maksetaan heti, kun laskukin lähtee. Pikapalkan ansiosta sinun ei tarvitse odottaa laskun saajan maksusuoritusta. Edellytämme, että laskun vastaanottavan yrityksen luottotiedot ovat kunnossa, ja että heidän maksusuorituksensa tulevat eräpäivän mukaisesti. Pikapalkan palvelumaksu on +4 % (+alv) normaalin palvelumaksuprosentin päälle. Pyynnön pikapalkasta voit laittaa laskutusmääräyksen lähettämisen yhteydessä. Lue lisää pikapalkan ehdoista.

Syötämme laskut puolestasi

Meillä itsenäisyys ei tarkoita itsepalvelua, vaan teemme laskun puolestasi. Kerrot vain mitä ja ketä laskutetaan. Sinun ei tarvitse pähkäillä nettilomakkeiden kanssa, eikä miettiä arvonlisäveroasioita.

Vastuuvakuutus sisältyy palvelumaksuun

Palvelumaksuun sisältyy myös toiminnan vastuuvakuutus 1 miljoonaan euroon asti. Toiminnan vastuuvakuutus korvaa työsuorituksesta kolmannelle osapuolelle aiheutuneen vahingon. Kevytyrittäjänä olet itse vastuussa vain vakuutusyhtiön veloittamasta omavastuuosuudesta per vahinko. Toiminnan vastuuvakuutus ei kata suunnittelu- ja konsultointitöitä, niihin tarvittavan maksullisen konsulttivakuutuksen haku tapahtuu kauttamme ja voit vähentää sen työnhankkimiskuluna.

Kevytyrittäjän tapaturmavakuutus

Toimiessasi kevytyrittäjänä kauttamme sinulla  on työssä, ja niihin välittömästi liittyvien matkojen aikana voimassa tapaturmavakuutus.

Kevytyrittäjyydessä ei ole kiinteitä kuukausikustannuksia

Kevytyrittäjänä et tarvitse omaa y-tunnusta, laskutus-/palkanmaksuohjelmaa, etkä erillistä tapaturmavakuutusta. Kevytyrittäjän ei myöskään tarvitse maksaa kirjanpidosta. Palvelumaksu peritään vain silloin, kun nostat palkkaa, eli maksat palvelun käytöstä kulloisenkin tarpeesi mukaan.

Suosittele ja tienaa

Suosittelemalla palveluamme ystäville, tutuille tai vaikka täysin tuntemattomille, niin kaikki tienaavat. Suosittelijana saat 50 euron alennuksen palvelumaksusta,  kun suosituksen saaneen henkilön arvonlisäveroton laskutus ylittää  500 euroa.

Suosituksen kautta tullut uusi laskuttaja saa 25 euron liittymisedun, jonka hyvitämme palvelumaksussa palkanmaksun yhteydessä.

Ilmainen rekisteröinti ilman sitoumuksia

Rekisteröinti on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit lopettaa kevytyrittäjyyden koska tahansa ilman irtisanomisaikaa.

Etunimi*

Sukunimi*

Osoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Sähköposti*

Puhelin*

Lisätietoja/Toimiala - Toimialasi määrittää tapaturmavakuutusprosentin*

Miten löysit meidät

Käyttöehdot * Hyväksyn palvelun käyttöehdot

Palvelun käyttöehdot

Palveluun liittyvät ajankohtaiset ja tärkeät tiedotteet lähetämme sähköpostiisi. Onko tämä ok?
Kyllä (suositus)Ei

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Rekisteröitymällä hyväksyt tyotrahaksi.fi tietosuojaselosteen