Kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys on kasvava työn tekemisen malli. Kevytyrittäjä on itsensä työllistävä henkilö, joka oman yrityksen sijaan laskuttaa työnsä laskutuspalvelun kautta. Laskutuspalvelu hoitaa laskutuksen, palkanmaksun sekä kaikki yrittäjävelvollisuudet.  Kevytyrittäjyys kuvaakin hyvin yrittäjämäistä työntekoa kevyemmällä byrokratialla. Testaa nyt tutustumisedulla!

Kevytyrittäjyys voi helpottaa työnsaantia

Kevytyrittäjyys voi helpottaa työnsaantia, koska silloin työnantaja voi hyödyntää työpanoksesi helposti ilman ylimääräistä paperityötä.  Kevytyrittäjyyden avulla voit tarjota työtäsi  laskutuksella ja sen hyöty työnantajalle korostuu varsinkin projektiluonteisissa ja lyhytaikaisissa työtehtävissä.

Voit testata liikeidean riskittömästi

Voit toimia yrittäjämäisesti, kasvattaa asiakaskuntaa ja kehittää markkinointi- ja myyntitaitojasi ilman yrittäjävelvollisuuksia. Kun liikeideasi lähtee lentoon, oman yrityksen perustamiselle on silloin parempi pohja. Saat myös tuntumaa hinnoitteluun, niin että laskuttamasi työn hinta vastaa tavoitettasi. Käytä apuna sivuiltamme löytävää palkkalaskuria.

Miten kevytyrittäjyys eroaa oman yrityksen pyörityksestä?

Kevytyrittäjä ei tarvitse omaa y-tunnusta, laskutus-/palkanmaksuohjelmaa, eikä erillistä tapaturmavakuutusta. Kevytyrittäjän ei myöskään tarvitse tehdä kirjanpitoa, eikä laatia lakisääteisiä ilmoituksia (alv, ennakonpidätys, sotu).

Säästyt kiinteiltä kuukausikustannuksilta

Veloitamme palvelumaksun silloin, kun nostat palkkaa, eli  maksat palvelun käytöstä kulloisenkin tarpeesi mukaan.

Miksi valita Työt rahaksi kevytyrittäjyys?

Konkreettinen palvelutakuu

Työsi laskutus lähtee eteenpäin sinä päivänä, jolloin jätät meille laskutusmääräyksen (ma–pe ennen klo 15.00).  Tämän ansiosta tuloutat työt rahaksi nopeasti. Jos laskun lähetyksessä on viivettä, et maksa palvelusta mitään!

Ensimmäinen palkanmaksu tutustumisedulla

Palvelumaksumme 1-5 % (+ alv) on tasapuolinen ja reilu kaikille, ja se perustuu puhtaasti laskutettavaan arvonlisäverottomaan loppusummaan. Yhteen palkanmaksuun voit niputtaa kolme laskua, jolloin voit päästä alemmalle prosenttitasolle.

Ensimmäinen palkanmaksu tutustumisedulla –  palvelumaksu vain 4%.

Palvelumaksukatto tuo turvaa

Palvelumaksukatto on 300 euroa (+ alv ), mikä tekee meistä isoissa laskutuksissa erittäin kilpailukykyisen. Huomioi, että voit niputtaa kolme laskua yhteen palkanmaksuun! Palvelumaksu veloitetaan näiden yhteissummasta palvelumaksukatto huomioiden.

Pikapalkka

Pikapalkka on etu vakiintuneille laskuttajillamme.  Pikapalkka tarkoittaa sitä, että palkka maksetaan heti, kun laskukin lähtee. Pikapalkan ansiosta sinun ei tarvitse odottaa laskun saajan maksusuoritusta. Edellytämme, että laskun vastaanottavan yrityksen luottotiedot ovat kunnossa, ja että heidän maksusuorituksensa tulevat eräpäivän mukaisesti. Pikapalkan palvelumaksu on +4 % (+alv) normaalin palvelumaksuprosentin päälle. Pyynnön pikapalkasta voit laittaa laskutusmääräyksen lähettämisen yhteydessä. Lue lisää pikapalkan ehdoista.

Syötämme laskut puolestasi

Meillä itsenäisyys ei tarkoita itsepalvelua, vaan teemme laskun puolestasi. Kerrot vain mitä ja ketä laskutetaan. Sinun ei tarvitse pähkäillä nettilomakkeiden kanssa, eikä miettiä arvonlisäveroasioita.

Vastuuvakuutus sisältyy palvelumaksuun

Palvelumaksuun sisältyy myös toiminnan vastuuvakuutus 1 miljoonaan euroon asti. Toiminnan vastuuvakuutus korvaa työsuorituksesta kolmannelle osapuolelle aiheutuneen vahingon. Työnsuorittaja on itse vastuussa vain vakuutusyhtiön veloittamasta omavastuuosuudesta per vahinko. Toiminnan vastuuvakuutus ei kata suunnittelu- ja konsultointitöitä, niihin tarvittavan maksullisen konsulttivakuutuksen haku tapahtuu kauttamme ja voit vähentää sen työnhankkimiskuluna.

Tapaturmavakuutus

Käyttäjillämme on työssä ja niihin välittömästi liittyvien matkojen aikana voimassa tapaturmavakuutus.

Ilmainen rekisteröinti ilman sitoumuksia

Rekisteröinti on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit lopettaa palvelun käytön koska tahansa ilman irtisanomisaikaa.

Etunimi*

Sukunimi*

Osoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Sähköposti*

Puhelin*

Ammatti/Toimiala - Toimialasi määrittää tapaturmavakuutusprosentin*

Miten löysit meidät

Käyttöehdot * Hyväksyn palvelun käyttöehdot

Palvelun käyttöehdot

Palveluun liittyvät ajankohtaiset ja tärkeät tiedotteet lähetämme sähköpostiisi. Onko tämä ok?
Kyllä (suositus)Ei

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Rekisteröitymällä hyväksyt tyotrahaksi.fi tietosuojaselosteen