Kevytyrittäjyys on joustava työn tekemisen malli

KevytyrittäjyysKevytyrittäjyys on joustava ja ketterä työn tekemisen malli, jossa itsensätyöllistäjä oman yrityksen sijaan laskuttaa työnsä laskutuspalvelun kautta. Laskutuspalvelu hoitaa laskutuksen, palkanmaksun sekä niihin liittyvät ilmoitukset ja kirjanpidon.

Kevytyrittäjyys alkuun tutustumisedulla – ensimmäinen palkanmaksu vain 3%

Aloita nyt kevytyrittäjyys tutustumisedulla! Ensimmäinen palkanmaksu uusille rekisteröityneille vain 3%  palvelumaksulla.

Palvelumaksumme on normaalisti 5 % (+ alv) perustuen laskutettavaan arvonlisäverottomaan loppusummaan. Voit niputtaa kolme laskua yhteen palkanmaksuun.

Palvelumaksukatto tuo turvaa

Palvelumaksukattomme on 300 euroa (+ alv ), mikä tekee meistä isoissa laskutuksissa erittäin kilpailukykyisen verrattuna muihin kevytyrittäjyyttä tarjoaviin palveluihin . Huomioi myös, että voit niputtaa kolme laskua yhteen palkanmaksuun! Palvelumaksu veloitetaan näiden yhteissummasta palvelumaksukatto huomioiden.

Työt rahaksi – palvelutakuu

Palvelutakuun ansiosta työsi laskutus lähtee eteenpäin sinä päivänä, jolloin jätät meille laskutusmääräyksen (ma–pe ennen klo 15.00) ja tuloutat työt rahaksi nopeasti. Jos laskun lähetyksessä on viivettä, et maksa palvelusta mitään!

Kevytyrittäjänä sinulla on mahdollisuus pikapalkkaan

Kevytyrittäjänä sinulla on myös mahdollisuus pikapalkkaan, jolloin sinun ei tarvitse odottaa laskun saajan maksusuoritusta.  Saat palkan heti, kun laskukin, jos pikapalkan ehdot täyttyvät. Edellytämme, että laskun vastaanottavan yrityksen luottotiedot ovat kunnossa, ja että heidän maksusuorituksensa tulevat eräpäivän mukaisesti. Pikapalkan palvelumaksu on +4 % (+alv) normaalin palvelumaksuprosentin päälle. Pyynnön pikapalkasta voit laittaa laskutusmääräyksen lähettämisen yhteydessä. Lue lisää pikapalkan ehdoista

Vastuuvakuutus sisältyy palvelumaksuun

Palvelumaksuun sisältyy myös toiminnan vastuuvakuutus 1 miljoonaan euroon asti. Toiminnan vastuuvakuutus korvaa työsuorituksesta kolmannelle osapuolelle aiheutuneen vahingon. Kevytyrittäjänä olet itse vastuussa vain vakuutusyhtiön veloittamasta omavastuuosuudesta per vahinko. Toiminnan vastuuvakuutus ei kata suunnittelu- ja konsultointitöitä, niihin tarvittavan maksullisen konsulttivakuutuksen haku tapahtuu kauttamme ja voit vähentää sen työnhankkimiskuluna.

Kevytyrittäjän tapaturmavakuutus

Toimiessasi kevytyrittäjänä kauttamme sinulla  on työssä, ja niihin välittömästi liittyvien matkojen aikana voimassa tapaturmavakuutus.

Kevytyrittäjyydessä ei ole kiinteitä kuukausikustannuksia

Kevytyrittäjyys ei edellytä omaa y-tunnusta, laskutus-/palkanmaksuohjelmaa, eikä erillistä tapaturmavakuutusta. Kevytyrittäjän ei myöskään tarvitse maksaa kirjanpidosta. Palvelumaksu peritään vain silloin, kun nostat palkkaa, eli maksat palvelun käytöstä kulloisenkin tarpeesi mukaan.

Kevytyrittäjyys ja työn hinnoittelu

Kevytyrittäjänä hinnoittelet itse työsi. Työn hinnoittelussa voit käyttää apuna palkkalaskuriamme, jolloin näet heti mitä sinulle jää työsuorituksesta käteen. Työtä hinnoitellessasi sinun pitää myös huomioida, että maksat itse eläkkeesi, eikä palkallisia lomapäiviä kerry.

Saat apua toimeksiannosta sopimiseen

Suosittelemme, että teet kevytyrittäjänä tehdystä työstä aina kirjallisen sopimuksen. Tähän voit hyödyntää valmista toimeksiantosopimus-pohjaamme.

Kevytyrittäjyyden lopettaminen on helppoa

Kevytyrittäjyyden voit lopettaa koska tahansa ilman mitään ilmoituksia. Jos sinulla on oma yritys, niin joudut ilmoittamaan lopetuksesta eri viranomaistahoille.

Suosittele ja tienaa

Suosittelemalla kevytyrittäjyyttä kauttamme ystäville, tutuille tai vaikka täysin tuntemattomille, niin kaikki tienaavat. Suosittelijana saat 50 euron bonuksen, kun suosituksen saaneen henkilön arvonlisäveroton laskutus ylittää 1000 euroa (voi sisältää max 3 laskua).  Bonusta voit hyödyntää palvelumaksualennuksena.

Suosittelun kautta tullut uusi kevytyrittäjä saa 25 euron palvelumaksualennuksen ensimmäisen palkanmaksun yhteydessä.

Ilmainen rekisteröinti ilman sitoumuksia

Rekisteröinti on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit lopettaa kevytyrittäjyyden koska tahansa ilman irtisanomisaikaa.

Etunimi*

Sukunimi*

Osoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Sähköposti*

Puhelin*

Lisätietoja/Toimiala - Toimialasi määrittää tapaturmavakuutusprosentin*

Miten löysit meidät

Käyttöehdot * Hyväksyn palvelun käyttöehdot

Palvelun käyttöehdot

Palveluun liittyvät ajankohtaiset ja tärkeät tiedotteet lähetämme sähköpostiisi. Onko tämä ok?
Kyllä (suositus)Ei

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Rekisteröitymällä hyväksyt tyotrahaksi.fi tietosuojaselosteen