Palkkalaskuri – paljonko saat palkkaa laskutussummasta?

palkkalaskuri

HUOM! 1.1.2020 alk. sairausvakuutusmaksua peritään ainoastaan, jos olet YEL-vakuuttamisvelvollinen.

Verottomasta laskutussummasta riippuen palkkioprosenttimme on vain 3-5 % (+ alv) (minimimaksu 20e/maksimi 300e + alv). Yksi palkanmaksu voi sisältää max. kolme laskua. Palvelumaksu pikapalkan käytöstä on normaali palvelumaksu +4% (+alv).

Tapaturmavakuutusprosentiksi on määritelty 2 %. Tapaturmavakuutus vaihtelee 2 – 4 prosentin välillä.

Verottajan ohjeen mukaan perityt palkkakulut ovat tulonhankkimiseen liittyviä menoja, joita voit vaatia vähennettäväksi omassa verotuksessasi. Kulujen yhteissumma näkyy laskurin lopussa.

Näin voit vähentää verottomia matkakuluja

Palkkalaskuri – paljonko saat palkkaa laskutussummasta

Palkkalaskuri

Verottajan ohjeiden mukaan palvelumaksu sekä muut palveluun liittyvät kulut (sotu + vakuutukset) ovat tulonhankkimiseen liittyvä menoja, joita  voit vaatia vähennettäväksi omassa tuloverotuksessasi. Palveluun liittyvät kulut vähennetään ennakonpidätyksen jälkeen ja vähennysten yhteissumman näet kätevästi palkkalaskurin lopussa.

Verottomia matkakuluja voit nostaa, jos ne on laskutettu toimeksiantajalta.

Toimeksiantoon liittyvät materiaali-, tai muut kulut maksetaan sinulle kokonaisuudessaan erillisellä kululaskulla. Laskurin arvonlisäveroprosentin oletus on yleinen arvonlisäverokanta 24%.

Sinulle jää arvonlisäverottomasta laskutussummasta noin 92 % käteen palkkakulujen jälkeen. Yrittäjän eläkevakuutusta (YEL) ei tarvitse ottaa, jos tulosi jäävät alle YELin alarajan 7 799,37 euroa (2019)/ 12 kuukauden tarkastelujaksolla.

Verottomasta laskutussummasta riippuen palkkioprosenttimme on vain 1-5 %  (+ alv) (minimimaksu 20e/maksimi 300e + alv). Yksi palkanmaksu voi sisältää max. kolme laskua.

Pikapalkkaa voit myös nostaa tietyin edellytyksin.  Palvelumaksu pikapalkan käytöstä on normaali palvelumaksu  +4 % (+ alv) .

Tapaturmavakuutusprosentiksi on määritelty 1 %. Tapaturmavakuutus vaihtelee 1 – 4 prosentin välillä, korkein prosentti on rakennusalalla.

Rekisteröidy palveluun ja tulouta Työt rahaksi! Tutustumistarjouksena ensimmäisen palkan palvelumaksu vain 4%!