Laskutuspalvelu

Laskutuspalvelu  auttaa työn laskutuksessa, kun sinulla ei ole omaa yritystä. Laskutuspalvelun käytön etuina ovat ennenkaikkea helppous ja joustavuus. Et myöskään sitoudu kiinteisiin kuluihin, koska palvelumaksu peritään vain palkanmaksun yhteydessä. Voit lopettaa laskutuspalvelun käytön milloin haluat ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Hyödynnä tutustumisetu! – ensimmäinen palkanmaksu vain 3%

Näin laskutuspalvelu toimii

  1. Rekisteröidy ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.
  2. Lähetä laskutusmääräys sähköpostiin factura@tyotrahaksi.fi
  3. Laadimme laskun ja lähetämme sen toimeksiantajallesi.
  4. Maksamme palkan tilillesi heti, kun kun olemme saaneet maksusuorituksen laskusta.

Palvelumaksu 3–5 % + alv 24% (minimi 20 e, max. 300 e + alv) kattaa laskutus- ja palkanmaksukulut, ilmoitukset tulorekisteriin ja verottajalle  sekä toiminnan vastuuvakuutuksen 1 milj. euroon asti. Myös palkka-, ja työtodistusten lähetys kuuluu palvelumaksuun.  Testaa mitä sinulle jää käteen  markkinoiden tarkimmalla palkkalaskurilla.

Mitä etuja laskutuspalvelun käytöstä on?

  • Sinun ei tarvitse huolehtia vakuutuksista

Laskutuspalvelun kautta tekemäsi toimeksiannon aikana sinulla on voimassa tapaturmavakuutus, joka korvaa työssä ja siihen liittyvillä  välittömillä  matkoilla sattuneet tapaturmat. Laskutuspalvelun käyttäjillä on myös voimassa toiminnan vastuuvakuutus, joka korvaa työssä kolmannelle osapuolelle sattuneen vahingon.

  • Sinun ei tarvitse huolehtia lakisääteistä ilmoituksista

Laskutuspalvelu hoitaa kaikki lakisääteisiin maksuihin liittyvät tilitykset ja ilmoitukset eteenpäin verottajalle.

  • Laskutuspalvelussa et sitoudu kiinteisiin kuluihin

Perimme palvelumaksun vain kun nostat palkkaa.

  • Sinulla ei ole kirjanpitovelvollisuutta

Koska laskutus ja palkanmaksu tapahtuu laskutuspalvelumme y-tunnuksen alla, niin sinulla itselläsi ei ole kirjanpitovelvollisuutta.

  • Laskutuspalvelu on työnantajalle helppo tapa työllistää

Työntekijän palkkaus laskutuspalvelun kautta on helppoa ja riskitöntä ja siten edesauttaa työn saantia. Työn laskutus sisältää kaikki maksut sekä sen, että hoidamme lakisääteiset ilmoitukset eteenpäin. Huolehdimme myös tarvittavista työ-, ja palkkatodistuksista. Laskutuspalvelu sopii hyvin sekä vakituiseen, että tilapäiseen työllistämiseen.

Työnantajakin voi käyttää laskutuspalvelua tarvittaessa, palvelun käyttöön ei sisälly mitään minimirajoituksia tai muitakaan sitoumuksia. Kuulumme Luotettava kumppani -rekisteriin, jolloin ajankohtainen raportti lakisääteisten velvollisuuksien hoitamisesta on aina saatavilla.

  • Kotitaloudet voivat hyödyntää laskutuspalvelun kautta kotitalousvähennyksen

Kuulumme ennakoperintärekisteriin, joten kotitalous voi vähentää laskullamme eritellyn työn osuuden verotuksessa. Kotitalouden ei myöskään tarvitse huolehtia maksetun työkorvauksen ilmoittamisesta tulorekisteriin, koska se hoituu laskutuspalvelumme kautta. Kotitaloudessa tehdyn työn pitää kuitenkin kuulua kotitalousvähennyksen piiriin verottajan ohjeiden mukaisesti.