Laskutuspalvelu –  ensimmäinen palkanmaksu vain 4% – testaa nyt!

Laskutuspalvelu  auttaa työn laskutuksessa, kun sinulla ei ole omaa yritystä. Laskutuspalvelun käytön etuina ovat ennenkaikkea helppous ja joustavuus. Et myöskään sitoudu kiinteisiin kuluihin, koska palvelumaksu peritään vain palkanmaksun yhteydessä.

  1. Rekisteröidy ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.
  2. Lähetä laskutusmääräys sähköpostiin factura@tyotrahaksi.fi
  3. Laadimme laskun ja lähetämme sen toimeksiantajallesi.
  4. Maksamme palkan tilillesi heti, kun kun olemme saaneet maksusuorituksen laskusta.

Palvelumaksu 1–5 % + alv 24% (minimi 20 e, max. 300 e + alv) kattaa laskutus- ja palkanmaksukulut, palkka-, ja työtodistukset sekä toiminnan vastuuvakuutuksen 1 000 000 euroon asti.  Palvelumaksu on tasapuolinen ja reilu kaikille, ja se perustuu puhtaasti laskutettavaan arvonlisäverottomaan summaan. Sinun ei tarvitse kerryttää mitään pohjalle saadaksesi edullisemman prosentin. Testaa palkkalaskurilla.

Lisäksi olemme ottaneet käyttäjillemme tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa laskutuspalvelun kautta tehdyssä työssä, sekä välittömillä asunnon ja työpaikan välisillä matkoilla.

Voit myös tietyin edellytyksin nostaa pikapalkkaa, eli saat palkan heti kun laskukin lähtee. Pikapalkasta palvelumaksuun lisätään +4% (+ alv) normaalin prosentin päälle.

Jokaisesta palkanmaksusta tulee palkkalaskelma joko sähköpostiisi, tai perinteisessä postissa oman valintasi mukaan. Voit myös tilata kaikki työvoimaviranomaisille tarvittavat todistukset meiltä ilmaiseksi.

Laskutuspalvelu hoitaa kaikki lakisääteisiin maksuihin liittyvät tilitykset ja ilmoitukset eteenpäin.

Voit lopettaa laskutuspalvelun käytön milloin haluat ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Laskutuspalvelu on työnantajalle helppo tapa työllistää

Laskutuspalvelun käyttö on työnantajalle helppo ja riskitön tapa työllistää. Työn laskutus sisältää kaikki maksut sekä sen, että hoidamme lakisääteiset ilmoitukset eteenpäin. Palvelumme kautta toimivat henkilöt on vakuutettu 1 000 000  euron toiminnan vastuuvakuutuksella ja huolehdimme myös tarvittavista työ-, ja palkkatodistuksista. Laskutuspalvelu sopii sekä vakituiseen, että tilapäiseen työllistämiseen.

Lisätietoa työntekijän palkkauksesta laskutuspalvelun kautta.

Työnantaja voi käyttää laskutuspalvelua tarvittaessa, palvelun käyttöön ei sisälly mitään minimirajoituksia tai muitakaan sitoumuksia. Kuulumme Luotettava kumppani -rekisteriin, jolloin ajankohtainen raportti lakisääteisten velvollisuuksien hoitamisesta on aina saatavilla.

Kotitaloudet voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen

Myös kotitaloudet voivat hyödyntää laskutuspalveluamme näppärästi. Kun on tiedossa tekijä, jolla ei ole omaa yritystä, niin voi pyytää rekisteröitymään palveluumme. Hoidamme työn laskutuksen, maksamme työntekijälle palkan ja hoidamme kaikki ilmoitukset eteenpäin. Mikäli kotitaloudessa tehty työ kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin, niin laskun saanut henkilö voi vähentää työn osuuden henkilökohtaisessa verotuksessa verottajan ohjeiden mukaisesti.