Palvelun laatu

Itsepalvelu ei ole palvelua. Palvelu on sitä, että joku tekee puolestasi jotain.  Voit laittaa meille laskutustiedot käyttämällä apunasi helppoa laskutuspohjaa tai vapaamuotoisesti sähköpostilla, WhatsApp:lla tai vaikkapa tekstiviestillä, niin teemme laskun puolestasi tuhansien toistojen tuomalla ammattitaidolla.

Työt rahaksi laskutuspalvelun konkreettinen palvelutakuu

Palvelutakuumme mukaisesti lasku työstäsi lähetetään asiakkaalle samana päivänä, kun saamme laskutusmääräyksesi. Palvelutakuu on voimassa arkipäivisin ja ennen 15.00 tulleissa laskutusmääräyksissä. Samoin palkkasi maksetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä siitä, kun olemme saaneet maksusuorituksen laskusta.

Jos tämä ei jostain syystä toteudu, niin sinun ei tarvitse maksaa palvelumaksua lainkaan!

Tutustumisetu

Tutustumisedun ansiosta saat ensimmäisen palkanmaksun alennetulla prosentilla. Palvelumaksu on 3% normaalin 5 prosentin sijaan (ei rajoituksia laskutussumman suhteen).

Kolme laskua yhteen palkanmaksuun

Voit niputtaa kolme laskua yhteen palkanmaksuun, joten sillä on  palvelumaksua alentava vaikutus esim. pienissä laskutuksissa. Voit myös hyödyntää sitä maksimipalvelumaksun saavuttamiseen.

Maksimipalvelumaksu

Veloitamme laskutussummasta palvelumaksua maksimissaan 300e (+ alv 24%) mikä tuo sinulle turvaa ja enemmän euroja käteen  suurissa laskutuksissa. Testaa laskurilla!

Pikapalkka

Tiettyjen ehtojen täyttyessä voit saada palkan työstäsi heti, kun laskutus lähtee eli sinun ei tarvitse odotella toimeksiantajan maksusuoritusta.