Huippupalvelu

Suurin osa käyttäjistämme rekisteröityy palveluun suosituksen perusteella. Laskutussovellus on helppo ja selkeä, tarvittaessa asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi nopeasti!

Nopea laskutus ja palkanmaksu –  konkreettinen palvelutakuu

Palvelutakuumme mukaisesti lasku työstäsi lähetetään asiakkaalle samana päivänä, kun saamme laskutusmääräyksesi. Palvelutakuu on voimassa arkipäivisin ja ennen 15.00 tulleissa laskutusmääräyksissä. Samoin palkkasi maksetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä siitä, kun olemme saaneet maksusuorituksen laskusta.

Jos tämä ei jostain syystä toteudu, niin sinun ei tarvitse maksaa palvelumaksua lainkaan!

Tutustumisetu 3%

Tutustumisedun ansiosta saat ensimmäisen palkanmaksun alennetulla prosentilla. Palvelumaksu on 3% normaalin 5 prosentin sijaan (ei rajoituksia laskutussumman suhteen).

Kolme laskua yhteen palkanmaksuun – säästät palvelumaksussa

Voit niputtaa kolme laskua yhteen palkanmaksuun, joten sillä on  palvelumaksua alentava vaikutus esim. pienissä laskutuksissa. Voit myös hyödyntää sitä maksimipalvelumaksun saavuttamiseen.

Maksimipalvelumaksu tuo turvaa

Veloitamme laskutussummasta palvelumaksua maksimissaan 300 euroa,  mikä tuo sinulle turvaa ja enemmän euroja käteen  suurissa laskutuksissa. Testaa laskurilla!

Pikapalkka – palkka tilille ilman odottelua

Tiettyjen ehtojen täyttyessä voit saada palkan työstäsi heti, kun laskutus lähtee eli sinun ei tarvitse odotella toimeksiantajan maksusuoritusta.