Palkka määräytyy arvonlisäverottoman laskutushintasi perusteella. Laskutussummasta  vähennetään ensin toimeksiantoon liittyvät mahdolliset matka-, ym. kulut, jolloin saadaan bruttopalkka. Bruttopalkasta vähennetään ennakonpidätys ja  sen jälkeen palvelumaksu, työnantajan sosiaaliturvamaksu sekä vakuutusmaksut.

Jäljelle jäävä nettopalkka on se rahasumma, joka maksetaan tilillesi. Toimeksiantoon liittyvät kulut maksetaan sinulle erikseen matka-, ja kululaskun mukaisesti.

Verottomasta laskutussummasta riippuen palkkioprosenttimme on vain 1-5 % + alv 24% (minimimaksu 20e/maksimi 300e + alv 24%).  Yhteen palkanmaksuun voit niputtaa kolme laskua, jolloin palvelumaksuprosentti lasketaan näiden yhteissummasta.

Palvelumaksu sekä muut palveluun liittyvät kulut (sotu + vakuutukset) ovat tulonhankkimiseen liittyviä menoja, joita  voit vaatia vähennettäväksi omassa tuloverotuksessa.

Näet vähennykset ja käteen jäävän summan  suoraan palkkalaskuristamme.

Huom! Pikapalkasta palvelumaksu on korkeampi (5 % + 4 % + alv) jolloin käteen jäävä osuus on pienempi kuin normaalin palvelumaksuvähennyksen (5 % + alv) yhteydessä.