Palkka määräytyy arvonlisäverottoman laskutushintasi perusteella. Laskutussummasta  vähennetään ensin toimeksiantoon liittyvät mahdolliset matka-, ym. kulut, jolloin saadaan bruttopalkka. Bruttopalkasta vähennetään ennakonpidätys ja  sen jälkeen palvelumaksu, tapaturma- ja vastuuvakuutusmaksu sekä työnantajan sairausvakuutusmaksu jos olet YEL-vakuuttamisvelvollinen.

Jäljelle jäävä nettopalkka on se rahasumma, joka maksetaan tilillesi. Toimeksiantoon liittyvät kulut maksetaan sinulle erikseen matka-, ja kululaskun mukaisesti.

Verottomasta laskutussummasta riippuen palkkioprosenttimme on vain 1-5 % + alv 24% (minimimaksu 20e/maksimi 300e + alv 24%).  Yhteen palkanmaksuun voit niputtaa kolme laskua, jolloin palvelumaksuprosentti lasketaan näiden yhteissummasta.

Palvelumaksu sekä vakuutukset ovat tulonhankkimiseen liittyviä menoja, joita  voit vaatia vähennettäväksi omassa tuloverotuksessa.

Näet vähennykset ja käteen jäävän summan  suoraan palkkalaskuristamme.

Huom! Pikapalkasta palvelumaksu on korkeampi (5 % + 4 % + alv) jolloin käteen jäävä osuus on pienempi kuin normaalin palvelumaksuvähennyksen (5 % + alv) yhteydessä.