Laskuta ilman yritystä

Laskuta ilman yritystä -palvelun avulla saat tuloutettua työt rahaksi ilman aikaa vieviä yrittäjävelvollisuuksia. Palvelu sopii kaikille toimialoille, joilla myydään omaa osaamista.

Miten laskuttaa ilman yritystä?

Käyttäjissämme on muun muassa valokuvaajia, graafikoita, juontajia, rakennustyöntekijöitä, terapeutteja, konsultteja, IT-alan ammattilaisia ja toimittajia. He käyttävät palvelua koska haluavat paremmin määrätä omasta työstään ja siihen kuluvasta ajasta.

Laskuta ilman yritystä nyt tutustumisedulla 3%

Laskuta ilman yritystä ja hyödynnä tutustumisetu. Ensimmäinen palkanmaksu uusille rekisteröityneille vain 3% palvelumaksulla. Palvelumaksumme on normaalisti 5 % perustuen laskutettavaan arvonlisäverottomaan loppusummaan.

Aloita tästä

Liikeidean testaus riskittömästi

Laskuta ilman yritystä ja testaa liikeideasi ennen oman yrityksen perustamista. Voit markkinoida ja kerätä valmiiksi asiakaskuntaa, jolloin mahdolliselle oman yrityksen perustamiselle on vankempi pohja. Hankit myös tuntumaa työn hinnoitteluun niin, että käteen jäävä palkka on se mitä tavoittelet. Testaa sivustomme palkkalaskurilla, mitä sinulle jää käteen palkkakulujen jälkeen . Sinun pitää myös itse huolehtia eläketurvastasi ja huomioida sekin hinnoittelussa.

Helpota freelance töiden saantia

Jos kyse on yksittäisestä työkeikasta, niin toimeksiantajalle on yleensä helpompaa maksaa työ laskulla kuin verokortilla. Laskutuspalvelua käyttämällä voit siten helpottaa työkeikkojen saantia. Laskutus ilman oman yrityksen perustamista tarkoittaa myös, että sinun ei tarvitse huolehtia yrityksen pyörittämiseen liittyvistä ylimääräisistä paperitöistä, yrittäjän lainsäädäntöön perehtymiseltä, eikä huolehtia kirjanpidosta. Freelance työ voi olla kausiluonteista ja töiden saanti muutenkin epätasaista. Silloin ei ole mielekästä sitoutua kiinteisiin kuluihin ja ilmoitusvelvollisuuksiin, joita oman yrityksen puitteissa väistämättä tulee.

Tienaa rahaa opiskeluiden lomassa

Voit laskuttaa osaamistasi ilman yritystä helposti ja kätevästi jo opiskeluaikoina ja siten kerryttää työhistoriaa. Työn tarjoaminen laskutuksella helpottaa yleensä lyhytkestoisten töiden saantia. Jos nostat opintotukea, niin tarkista siihen liittyvät määräykset Kelasta. Tulosi vaikuttavat siihen, kuinka monelta kuukaudelta vuodessa voit nostaa opintotukea.

Tee satunnaisia keikkoja päätyösi ohella

Satunnaisia keikkoja varten ei ole mielekästä, eikä kovin kannattavaa perustaa omaa yritystä, vaan helpointa on käyttää laskutuspalvelua. Laskuttaessasi ilman omaa yritystä et sitoudu kiinteisiin kuluihin. Maksat palvelumaksun vain palkannoston yhteydessä. Palvelun käytön voi myös lopettaa koska tahansa.

Lisärahaa eläkkeen rinnalle

Työnteko kannattaa eläkeläisenäkin ja laskutuspalvelu on helppo ja joustava tapa hoitaa työn laskutus ja nostaa palkkaa. Voit nykyään myös nostaa osittaista varhennettua eläkettä ja jatkaa työntekoa normaalisti. Tutustu vuoden 2017 alusta voimaan tulleeseen eläkeuudistukseen.

Yrittäminen kiinnostaa, mutta et pääse ennakkoperintärekisteriin

Ennakkoperintärekisteriin kuuluminen on käytännössä välttämätöntä, jotta voit perustaa oman yrityksen.  Koska laskutuspalvelu hoitaa laskutuksen oman y-tunnuksensa kautta, niin sinun ei tarvitse itse kuulua rekisteriin.

Mille aloille laskutus ilman yritystä ei sovi?

Laskutuspalvelu ei sovi verkkokaupan pyörittämiseen, eikä luvanvaraisten elinkeinojen harjoittamiseen (esim. terveysalan työt). Jos toimit kuljetusalalla, niin sinun pitää itse omistaa tai maksaa vuokraa autosta tai muusta kuljetusvälineestä, jotta voit laskuttaa yrittäjämäisesti. Sähköasennustöitä voi laskuttaa vain sähköurakointiluvan omaavalle yritykselle. Lisätietoa tästä.